Wie is Adveos?

Adveos is in 2011 opgericht door Ellis Pellegrom. Met ruim 25 jaar ervaring die zij opgedaan heeft bij accountantskantoren en in het bedrijfsleven, weet zij als geen ander hoe een goede administratie gevoerd moet worden. Een goede administratie scheelt veel werk en is de basis voor een gezonde onderneming! Bestaat Adveos dan uit één persoon? Nee, “wij” vinden het belangrijk dat onze klanten met de beste kennis geholpen worden. Adveos werkt daarom samen met meerdere partijen met ieder zijn of haar specialisme, maar wel met een zelfde visie.

Wat maakt Adveos zo bijzonder?

Ellis Pellegrom

De financiële gegevens van jouw onderneming of privé zijn zeer vertrouwd en daarom vinden wij een persoonlijke benadering en wederzijds vertrouwen erg belangrijk. Om je goed van dienst te kunnen zijn en een goed advies uit te kunnen brengen, willen wij je goed leren kennen. Onze betrokkenheid bij en oprechte interesse in onze cliënten, draagt bij aan dit proces. Een goede en laagdrempelige communicatie tussen Adveos en jou, ondersteund dit proces nog meer. Doordat Adveos samenwerkt met andere gespecialiseerden, kunnen wij een uitgebreid pakket aan diensten verlenen waarbij je één persoon als aanspreekpunt hebt. Omdat elke onderneming anders is, betreft dit uiteraard altijd maatwerk wat aansluit op de behoeften van jouw onderneming en jouw wensen en wordt deze met regelmaat opnieuw afgestemd op de ontwikkeling van de onderneming en de situatie.

Voor wie zijn wij?

Administratieve Dienstverlening Voor Elke OndernemingsSoort en uiteraard ook voor particulieren. Wij zijn er voor zowel de startende ZZP- er als de ondernemer die al jaren een bedrijf runt. Wij kunnen je van dienst zijn bij zowel het opstarten van een onderneming en administratie als een herstructurering binnen een bestaande onderneming. Zoals Adveos graag gebruik maakt van de expertise van anderen, kunnen zij ook bij Adveos terecht voor de administratieve dienstverlening. Klik hier voor een overzicht van onze diensten die wij verlenen.

Wat zijn wij waard?

Gewoon kunnen doen waar jij goed in bent en geen zorgen over de administratie die je naast je reguliere werktijd nog moet voeren? Kwalitatief goede advisering en een prettige samenwerking? Dit krijg je bij Adveos tegen een eerlijke prijs, want uiteindelijk brengt een goede administratie en een goed advies resultaat. Interesse? Omdat iedere persoonlijke situatie of onderneming uniek is, komen wij dan graag geheel vrijblijvend bij je langs om te bespreken welke dienstverlening het best bij jou en/of jouw onderneming past. Klik hier om contact op te nemen met ons.